Orkesteri
Musiikkinäytteitä/Sounds
Pentti Lasanen
Pressikuvat/Photos
Palautetta keikoilta
Yhteystiedot/Contact
Uutiset, keikat
Linkkejä
Pääsivulle
 
 
 

Palautetta keikoilta

 

Pomintoja lehtiartikkeleista ja muuta palautetta:

”Eroll Gardnerin Misty. Jokainen tietää, että se on maailmankaikkeuden ihanimpia jazzmelodioita ja sen tulkinta varmisti kuulijoilleen täyden esteettisen nautinnon.”

”Kappaleessa Eccentric kolme klarinettia oli tulessa. Joonatan Raution tenorisoolo ja Lasasen klarinettisoolo ja kaikkineen mieheltä toiseen kiertävät soolot vetivät hurjasti. Sama myönteinen hurjuus jatkui kappaleessa Cherokee”

”Encorena soitettu Georgia In My Mind oli sen tason jälkiruoka, jota maisteli vielä kotimatkallakin.”

”Sointivärien herkku, suvereenisti yhteenniitattu swengi, etevät sovitukset. Tässä Pentti Lasasen BIG SWING- orkesterin taattu menu.”
(Savon Sanomat, Kuopio)


”Swingin tyylikkäät lähettiläät.
Kun Pentti Lasasen BIG SWING soittaa, vakuuttuu kuulija siitä, että elämä on suloista, huominen tätä päivää parempi aurinko paistaa eikä sotia voi olla olemassa. Swing on niin kertakaikkisen hyväntuulista, ettei sitä voi kuunnella murhemielin.”

”Koko konsertti oli mainio matka jazzin historiaan: liikkeelle lähdettiin ragtimesta, siitä edettiin toisen maailmansodan aikoihin suuresta swing-nimestä toiseen ja lopulta palattiin melkein alkuun, dixieen. Suuri rakkaus swingiin tuli läpi niin puheessa kuin soitossa. Ohjelmisto oli tarkka läpileikkaus swingin kehityksestä ja sen suurimmista tekijöistä.”

”Lasanen sanoi sivumennen, että lavalla on paras yhtye, jonka kanssa hän on koskaan soittanut. Ehkäpä hän ei edes liioitellut. Big Swingin musisoinnista on vaikea sanoa kriittistä sanaa. Lavalla oli toisiinsa kouliintunut joukko huippuammattilaisia, joilta sujuu kaikki.”
(IS Savonlinna)


”Hei!
Suuret kiitokset Crusell-viikolla 2008 soittamistanne keikoista!
Järjestäjän kannalta on todella hienoa, että ohjelmistoltaan ja soundimaailmaltaan näin monipuolinen ja korkeatasoinen orkesteri solisteineen toimii myös käytännön järjestelyjen kannalta näin juoheasti. Yleisöltä tuli soitostanne ylistävää palautetta! Myös tärkeän yhteistyökumppanimme järjestämä cocktail-tilaisuus konserttiosuuksineen sai varauksetonta kiitosta ohjelman osalta sponsoriltamme, Big Swingin esiinnyttyä kyseisessä tilaisuudessa.”
Terveisin! Rauno Melos, Crusell-viikon toiminnanjohtaja


”Kiitokset Big Swing!
En ihmettele, että monella kutsuvieraalla oli juhlaamme tulon varsinaisena motiivina nähdä ja kuulla Pentti Lasanen & Big Swing –orkesteria. Olen organisoinut yrityksessämme jo 20 vuoden ajan mitä erilaisempia asiakastilaisuuksia ja voin sanoa, että en muista aiemmin kuulleeni näin mukaansatempaavaa musisointia. Bandi oli yksinkertaisesti sanottuna fantastinen. Teitte illastamme upean!”
(Helena Jukarainen, Lääkärilehti)